Social Icons

воскресенье, 26 апреля 2015 г.

Sofia Live започва да живее

Моето име е Борат преди 5 години да дойде с този сайт. И през миналия месец, което получихме много хора, и това е абсолютен рекорд за посещаемост.
Искам да ви разкажа за нашия подход към работата.
Най-лошото нещо, което може да бъде във всяка работа, е, когато човек е да го прави само за пари. Голяма част от това, което се сблъскваме в живота, е създаден от хора, които не обичат работата си. Това е тъжно, защото сте се почувствали разликата между твърдия майстор, който е обсебен от стопанската си дейност, от бездушен конвейер изпълнение на плана.
Поради стръмните места създават разбирам, разбирането на авторите и не тези, които са учили в красиво организира думи. Soul на живо в София, че тя е направена от хора, за които вкус и усещане за красота са от първостепенно значение.
Нашата задача - да направи едно произведение на изкуството в долнопробен пространства на Интернет. Жалко? По-добре да се сложи такава задача, нещо, което да работи в продължение на шоуто. Не ме интересува колко пари получаваме, но ако вашият сайт не разполага с материали, които предизвикват тръпки, аз започвам да се чувствам неудобно.
Ние събираме ценители. Съмняващите таланти, готови да доведе до нови хоризонти. Хората, които разбират това, което те не разбират.
Sofia Live трябва да бъде такова, че да насърчава всички да започнем да правим: да престане да бъде на потребителите, те имат достатъчно. Творчеството трябва да живее във всичко, което правим. Това е, което ни сайт - за най-добър мъж. А мястото, където най-добрите прояви на дадено лице.


Комментариев нет:

 
Blogger Templates