Social Icons

суббота, 5 ноября 2016 г.

Donald Trump oleks saanud vältida maksavad tulumaksu, öeldakse aruandes

Suur kaotus deklareeritud tuludeklaratsiooni oleks võimaldanud vabariiklaste maksmise vältimiseks föderaalse tulumaksu 18 aastat.


Donald Trump kuulutas $ 916m (£ 706m) kaotus oma 1995 tuludeklaratsiooni, mis oleks võimaldanud tal mitte maksta föderaalse tulumaksu kuni 18 aastat, aruande kohaselt.
The New York Times teatas, et saadud vabariiklaste presidendikandidaadi 1995. aasta maksuarvestust ja et nad näitasid sai ta suure maksu kasu rahalisi tehinguid, mis läks valesti 1990ndate alguses.
Eksperdid tööle ajalehe analüüsida arvestust ütles maksu- reeglid, mis on kasulik rikkad oleks lasknud Hr Trump kasutada oma $ 916m kahju olematuks samaväärse maksustatava tulu üle 18-aastase perioodi jooksul.
The Times ütles, et kuigi härra Trump maksustatavast tulust järgnevatel aastatel on seni teadmata, kaotus oleks olnud piisavalt suur, et hävitada rohkem kui $ 50m (£ 38m) aastas maksustatava tulu üle 18 aasta.
Vastates lugu, Trump kampaania ütles maksu dokument ebaseaduslikult saadud ja väitis, paber oli tegutsenud laiendus Demokraatlik rivaali Hillary Clintoni kampaania.
"Hr Trump on kõrgelt kvalifitseeritud ärimees, kes on usaldus- vastutuse oma äri, oma pere ja oma töötajatele maksma enam makse kui seadusega nõutud," Trump kampaania avalduses.
"Nagu öeldud, härra Trump on maksnud sadu miljoneid dollareid vara maksud, müük ja aktsiisid, kinnisvara maksud, linna maksud, riiklikud maksud, töötaja maksud ja föderaalmaksud koos väga suure heategevusliku panuse."
Hillary Ameerikas kampaania juht Robby Mook ütles: "Siin see on. See pomm aruandest selgub kolossaalne olemus Donald Trump mineviku ettevõtete pankrotistumise ja lihtsalt, kui kaua ta on vältida maksmata föderaalse tulumaksu üldse.
"Ühe aastaga Donald Trump kaotanud ligi miljard dollarit. Miljardit. Ta stiffed väikeettevõtted, koondati töötajaid, ja kõndis eemale töökas kogukonnad.
"Ja kuidas see välja töötada teda? Ta ilmselt sai vältida maksude ligi kaks aastakümmet - samas kümnete miljonite töötavate perekondade makstud päralt.
"Ta nõuab, et" arukas ". Nüüd, kui kaarik on üleval, miks ei ta minna ja vabastada oma naaseb näitab meile kõigile, kuidas "targa" ta tegelikult on? "
Hr Trump on seni keeldunud vabastada tema maksuarvestust, öeldes oma maksud on alla föderaalse audit.
Hoolimata sellest, eksperdid ütlevad, et ta võiks ikka vabastada neid avalikult, kui ta tahab.

Комментариев нет:

 
Blogger Templates