Social Icons

среда, 23 ноября 2016 г.

Paris Hilton: SEXY SISTER ACT!

Queen of Sleaze Paris Hilton houdt het in het gezin als ze bokkesprongen maakt met haar zus Nicky.

Sex-mad Parijs is bekend om haar gebrek aan remmingen.
Maar zelfs zij was duwen terug de grenzen toen ze poseerde voor deze zinderende set van drukknopen op een bezoek aan de Playboy Mansion in LA.


Parijs, het dragen van kousen en jarretels en een dier-print Baskisch, lijkt te worden liefdevolle elke minuut van gevangen genomen bodem naar bodem met Nicky, 23.
Hun voeten geklemd op het dak van hun limo als ze genieten van de schijnwerpers.
In een ander doodgeschoten Parijs, 25, knuffels en kust haar grote ogen zusje - die is gekleed in slechts een zijdezachte slip.
Onze snapper zei: "Ik weet zussen kan feely een gevoelig zijn, maar dit was het nemen van een extreme."
Vince's SECRET BEAUTY
Ik vond het prachtig student die met Vince Vaughn stoeiden slechts enkele dagen na zijn breuk met Jennifer Aniston.

LAURA MALORY bedden de acteur in Boedapest, terwijl een verwoeste Jen Thanksgiving doorgebracht met beste vriend Courteney Cox-ARQUETTE in de Verenigde Staten.
En de 20-jarige, die momenteel studeren in Europa, verspilde geen tijd in het vertellen mates terug naar huis van haar stomende ontmoeting met Vince, 35. Ze schreef een mail naar 22 vrienden en onthulde alles over haar nacht van stoeien in een chique hotel.
Satijn

In de e-mail naar een nauwe vriend, zei ze: "Ik schudde met Vince Vaughn Het was mij en hem alleen in de hotelkamer..
"Voor een tijdje hadden we gewoon een drankje en sprak (en ja, we spraken over Jen). Toen bracht een naar het ander en uiteraard waren we rommelen al te lange tijd. We hadden geen seks te hebben, maar het was net zo goed. Wij leggen in zijn gigantische bed met satijnen lakens, het roken van sigaretten en praten over het leven.
"Hij had een prachtig uitzicht op de rivier en we keken naar de zon zien opkomen.
"Ik voelde me alsof ik in een film."
Jennifer, 27, en Vince één jaar durende relatie had gekletst om op de rotsen.Hollywood's gouden koppel, brachten 59 lange dagen uit elkaar voordat Jennifer naar Londen vloog voor crisis gesprekken met haar vlezige vriendje in oktober.
Pals bidden waren ze hun verschillen zou oplossen, maar op woensdag ze bevestigd dat zij hadden verscheidene weken eerder te splitsen.
Wat verklaart waarom op 25 november, terwijl Jennifer was terug naar huis in LA, Vince aan boord van een vlucht naar Boedapest voor een weekend van feesten. En het was in een restaurant in de hoofdstad van Hongarije, dat een gebroken hart Vince eerste klapten ogen op opvallende blonde Laura.
Een bron zei: "Ze werd uitgevoerd feesten met twee vrienden toen ze Vince ontmoette Er was meteen een chemie tussen hen..
"Ze kregen snel praten en genoten van een cocktail aangewakkerd avond voor de onvermijdelijke gebeurde en 02:00 Vince nam Laura terug naar zijn kamer."
Arme oude Jennifer-die viel voor Vince tijdens het filmen van 2005 komedie The Break-Up is wanhopig ongelukkig in de liefde geweest.
Ze afgesplitst van BRAD PITT in oktober vorig jaar na vijf jaar huwelijk. Take That TERUG VOOR GOED.

Комментариев нет:

 
Blogger Templates