Social Icons

суббота, 1 октября 2016 г.

Britney Spears & Paris Hilton : exclusiv Pic de pofte lesbiene

LES-l aceste se confruntă cu imagini de senzație la Paris Hilton adora SE DOVEDESTE o țintui lesbiană.
Singura surpriză este NU cu noul ei sân amice Britney Spears!
Dârz Paris dezbrăcat pentru această acțiune de fată sexy-la-fata cu venezuelene MTV stea Eglantina Zing în timp ce se aflau pe un loc de muncă de modelare împreună.
Moștenitoarea hotelului a insistat: "Am fost doar în jurul valorii de larking."
 

Dar, o sursă din interiorul dezvăluit: "Paris, pur și simplu nu a putut ține mâinile de pe Eglantina Și ea a răspuns-sărutat și rulează mâinile peste tot corpul din Paris..
"Dar chiar acum Britney e cea - Paris, nu se poate obține destul de ea!"
Asta e ceea ce îngrijorează familia și prietenii printesa pop - după ce a fost rupt din nou și din nou în această săptămână în zgarcit, no-chiloței utilaje.
Acum putem dezvălui șoc în interiorul detalii despre noua lume sălbatică a lui Britney - modul în care ea a fost COMANDAT de la Paris la șanț ei și modul în careundies perechea LOCKED ei înșiși într - o toaletă de hotel timp de 20 de minute.
insider nostru a spus: "Paris iubește faptul că Britney devine activată de a merge comando.
"Ea chiar a cerut ca Britney ia chiloții pe ei în fața ei. Britney tocmai a ascultat."
Fetele au făcut clic pe momentul în care s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni, în Las Vegas. Sursa noastra a spus: "S-au dus într-o toaletă și a ieșit 20 de minute mai târziu, haine și păr peste tot."
Dupa ce dansa vulgar la un club de cei doi copii de 25 de ani a petrecut prima lor noapte împreună în apartamentul hotelului Britney.
insider nostru a spus: "Le place să defilez dezbrăcat în fața celuilalt și în noaptea aceea au luat într-adevăr să se cunoască."
Apoi, Paris, a invitat pe Britney sa acasă la Hollywood.
O sursa a declarat: "Paris, ea a dus la dormitor, a ajutat o bandă și kitted ei în tutu albastru si tocuri inalte pentru un dans pe stâlp de stripare Așa a fost plecat de când-în fiecare seară pentru băuturi, apoi acasă pentru petrecere.".
mama lui Britney Lynne este furios. Sursa noastra a spus: "Ea a fost ușurată când fiica ei fac obiectul unui dumping sot rap, Kevin Federline.
"Dar cu Britney merge pentru custodia celor doi fii ai săi tineri, Lynne se teme de poznele ei ar putea influența judecătorului."

Комментариев нет:

 
Blogger Templates