Social Icons

среда, 28 сентября 2016 г.

Cекс игры Hollyoaks Ли шок синий фильм красота

SOAPSTAR Superstar Lee Отуей разменят ноти с порно звезда, след като я води до нови висоти на страст на балкона на деветия етаж апартамента му.
И татуиран изкусителка Tiffany казва бившият Hollyoaks Актьорът постави в такова добро представяне той лесно може да се приземи една малка част в едно движение на кожата.
Тиф, истинско име Луси Дийн, каза: "Той може да бъде малко по-малката страна, но той е животно в спалнята."
Говорейки изключително на новините на света , на мама на един добави: "Аз направих повече от 50 порно филми, но от всички мъже, аз съм спал с Лий беше мръсните.
"Някои от нещата, които дойдоха до Никога не съм виждал в порно филм. Той наистина ме-и шокиран, че казва нещо.
Вик
"Това беше част от най-добрия секс, който някога съм имал в живота си. Той беше замразяване на балкона, но аз обичах вълнението на всичко това.
"И двамата бяхме голи. Той ме вдигна и аз спусна крака си около кръста му и той ме извършва.
"Всички други съседи имаха балкони и ние може да са били видени от никого, но ние просто не ми пукаше.
"След няколко минути аз забравих колко студено е било, защото това е толкова вълнуващо. Аз крещя като правя любов и Лий дори не се опита да ме пазят тишина ... то просто изглежда да го включите."
Лий се използва за звука на момичета пищяха за него-той печели армия от женски фенове, които играят на рекламен "Bombhead Бърк.
След напускане на сапуна миналия месец той взе участие в Soapstar Superstar и остана в полето до вечерта преди финала.
Неговите таланти впечатлиха 24-годишната Луси, твърде. Тя каза: "Той има някои La-Z-Boy столове в хола си и след като сме правили секс на балкона тичахме вътре.
"Взех палтото ми да се облека, но той се обърна на стола, за да вибрира и ме придърпа към себе си.
"Той ми седна и ме целуна от пръстите на краката си нагоре и след това имахме секс на стола.
"Беше страхотно. Усещах всички вибрациите преминават през тялото ми.
"Ние правихме любов във всяко положение може да ви хрумне, че през нощта. Това продължило няколко часа, и двамата бяхме разби.
"Ние се върна в леглото си заедно след това и това е, когато той ме попита за шансовете му като порно звезда.
"Аз се изкикоти, когато той поиска, но после погледна към лицето му и той е бил смъртоносно сериозен. Той ме помоли да му дам марки в спалнята, защото той каза:" Ако нищо друго не искам да се превърне в порно звезда ".
"Той определено ще получите разумен осем от десет за изявите си."
Двамата се срещнаха, когато Луси, от Headingley, Leeds, видях Лий навън и в родния си град през декември и помоли за автограф.
Само след няколко дни те се срещнаха за дата и в крайна сметка отново в центъра на града си плосък. Тя каза: "Неговата спалня етаж е покрит с порно списания и е имало дамско бельо на пода Той твърди, че понякога се опитваше да спи с пет момичета на нощ..
"Лий каза, че ще отиде в един клуб, изберете един нагоре, правят секс, след това излизат отново, за да открие най-следващия.
"Аз не вярвам himuntil започнахме да правят секс."
В деня след тяхното цяла нощ сесия Lucy изпратена обратно у дома.
Страхотен
Тя каза: "Това беше брилянтен секс, но това беше всичко това е Той ме texted след това, но не сме се виждали, тъй като и аз не очаквам ние ще.."
Лий ни каза: ".. Това беше голямо нощно тя е чудесен момиче Но аз не мисля, че ще бъде като я видя отново"

Комментариев нет:

 
Blogger Templates