Social Icons

среда, 28 сентября 2016 г.

Chelsy δάκρυα μια λωρίδα μακριά Harry!

ΝΤΡΟΠΗ-που αντιμετωπίζουν πρίγκιπας Χάρι δόθηκε μια εξαγριωμένη Chelsy Davy ντύσιμο-down χθες το βράδυ πάνω από γελοιότητες του σε lapdancing μπαρ.
πιστή φίλη του ανακάλυψαν πόσο διαβρωτικά σκαρφαλωμένο στην άκρη της καρέκλας του, όπως ο ίδιος πάρτυ με μια σειρά γυμνών χορευτών και ogled βυζιά τους.
Χθες ο μετανοημένος Πρίγκιπας πήρε ένα αυτί-bashing τηλεφώνημα ως είδηση.
"Είναι Chelsy. Πώς θα μπορούσε να σας; Βλέπω είχατε μια υπέροχη στιγμή χωρίς εμένα. Αλλά μου λείπεις τόσο πολύ, μπορείτε μεγάλα τζίντζερ, και θέλω να ξέρετε σ 'αγαπώ», είπε μια υστερική φωνή.
Ευτυχώς ήταν ο καλών τζόκερ αδελφός πρίγκιπα Γουίλιαμ. Νόμιζε πως όλο επεισόδιο ήταν ξεκαρδιστική και αποφάσισε να κάνει Μίκι με την τοποθέτηση σε ένα υψίσυχνο Νότιας Αφρικής προφορά όπως Chelsy του.
Ο Χάρι είδε την αστεία πλευρά. Αλλά στο Κέιπ Τάουν το REAL Chelsy είχε ήδη βράζει πάνω από τις εκθέσεις του Πρίγκιπα γιορτάζει περνώντας έξω από Sandhurst με στρατιωτικές chums του σε ένα κλαμπ Δυόσμος Rhino. Για να προσθέσει την προσβολή στον τραυματισμό, ακόμη και ο ίδιος μίλησε για τη φίλη του, όπως ο ίδιος τους συνομίλησαν επάνω.
Chelsy έσπασε και επέστρεψε στο Κέιπ Τάουν διαμέρισμά της τις πρώτες πρωινές ώρες: ". Δεν έχω τίποτα να πω Δεν σχόλιο, κανένα σχόλιο, ουδέν σχόλιο».
Σε ιδιώτες, οι φίλοι λένε ότι είναι hopping τρελός.
Ένας είπε: «Πώς θα αισθανόσουν αν ο φίλος σας έχει συζητάτε με διαβρωτικά Δεν είναι πολύ ωραίο, είναι αυτό;"
Ο πρίγκιπας είπε ένα κορίτσι: "Είναι όμορφη," Χθες Chelsy, παρακάτω, ο οποίος πρόκειται να πετάξουν σε την Τρίτη για τους επίσημους εορτασμούς πέρασμα-out του Χάρι, ήταν να πάρει "Λυπάμαι" κείμενα από αυτόν.
Αλλά ο φίλος είπε: «Θέλει μια σωστή πρόσωπο-με-πρόσωπο αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για να συμβεί.».
Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια στο club στο Slough, Berks, είπε πως ο Πρίγκιπας τους γοήτευσε να δώσουν £ 20 χορούς για ΔΩΡΕΑΝ .
Είπε σε κάθε ένα από αυτά με τη σειρά του: «Cor, νομίζω ότι έχετε τα καλύτερα βυζιά στο club!"
Annabella, 22, αποκάλυψε χθες το βράδυ: "Τα μάτια του Χάρι είχαν βρεθώ έξω όπως στάσεις του οργάνου, όταν τα κορίτσια χόρεψαν γι 'αυτόν Ήταν ίντσες μακριά από βυζιά ενός κοριτσιού, όπως αυτή απογυμνωθεί.».
Clarence Σπίτι αρνήθηκε να σχολιάσει χθες το βράδυ. Αλλά ένας ανώτερος βοηθός εισπνέεται: "Έχει εντάχθηκε στο στρατό, όχι ένα μοναστήρι."

Комментариев нет:

 
Blogger Templates