Social Icons

среда, 28 сентября 2016 г.

Hvordan Prinsesse Pushski fik suite med russisk drømmebåd i romantiske Venedig

PRINCESS Michael af Kent har sensationelt kastet den kongelige familie i en ny skandale efter at have tilbragt fire hemmelige nætter på et romantisk hotel i Venedig med en smuk russisk millionær.
Opkald selv "Green", den 61-årige Royal- døbt 'Prinsesse Pushy "for hendes arrogante måde - bookede på £ 2200-en-nat præsidentvalg suite på det femstjernede Cipriani Hotel med møbler tycoon Mikhail Kravchenko, 40 .
Og det var ligesom en scene fra den klassiske Cornetto telly annonce, som vi fangede parret slentre byen HÅND I HÅND ligesom unge elskende, der tager en gondol tur og nyde middage på smarte restauranter.
Blight

Prinsessen valgte selv tøj til hendes toyboy følgesvend - en af ​​Moskvas mest støtteberettigede bachelorer - og han åbent gav hende et bud KISS.
Vores eksklusive fotografier af deres forbløffende stævnemøde vil lamme loyal ægtemand prins Michael, 63, og hidse hans fætter dronningen.
Billederne er sikker forpester hendes 80 års fødselsdag festlighederne, som fortsat med en familie taksigelse service på Windsor i dag, genoplive bitre minder fra 1985, når prinsessen dannede et dybt venskab med Dallas millionær Ward Hunt, der ønskede at gifte hende.
Vores seneste undersøgelse viste, hvordan prinsessen-mor af Lord Frederick, 27, og Lady Gabriella, 25-ankom i den legendariske by kærester med smuk Kravchenko torsdag den 30. marts og gik direkte til Cipriani.
Hun valgte afsondret lejlighed 76 i Palazzo Vendramin med fin udsigt over lagunen, booking et andet soveværelse med egen privat indgang til det fri, men også knyttet til den vigtigste suite med en dør imellem.
Beliggende væk fra den vigtigste hotel, kan gæster, der søger ultimativ privatliv komme og gå ubemærket.
Lejligheden har endda sin egen butler til at lave mad og servere måltider væk fra nysgerrige øjne.
Parret opstod sent fredag ​​formiddag og bartenderen rundt i byen, idet der i Markuspladsen, katedralen og nærliggende butikker, stop for en hyggelig frokost på posh Harrys Bar.
Selv venner af prinsessen insisterede aftes hun har været trøste forretningsmanden efter en personlig tragedie, en britisk turist, der så dem sagde: "De var som unge elskende, griner, sjov, holde i hånd og forbinder arme hele tiden-meget touchy- feely. "
Prinsessen, i blå polo-hals og kamel frakke, klart nyder selskab med hendes flotte kammerat, en Richard Branson-stil figur i Rusland.
Igen og igen vores kameraer fangede prinsessen-der for seks måneder siden skabt forargelse med stødende bemærkninger om andre kongelige, da hun forsøgte at sælge hende £ 6M hjem til News of the World 's Fake Sheik-op tæt og personligt med forretningsmanden.
snuggled

På et tidspunkt, slår hænderne, tog hun Kravchenko i designer butik Loro Piana, hvor de tilbragte næsten to timer at vælge nyt tøj. Hun gjorde ham prøve på flere jakker og han lænede sig over at plante en smacker på hendes ansigt, da hun stirrede ind i hans øjne.
Senere butikken sendes over flere poser af tøj til hotellet.
Men ingen tur til Venedig er komplet uden den charme af en gondol tur så senere på dagen parret puttede op, da de cruisede kanalerne. Prinsessen, tydeligvis føler en chill, indhylles varm.
Men Kravchenko- der optaget til Cosmopolitan magazine: "Jeg ønsker at falde i kærlighed" og sagde, at hans ideal kvinde skal "være passioneret inde og kulde udefra" - henkastet forlod sin frakke fortrydes, da han tog souvenir fotos.
Med sine robuste gode udseende, er det nemt at se, hvorfor de unge udseende prinsesse, der indrømmer at bruge Botox indsprøjtninger for at holde rynkerne i skak, er taget med sin nye legekammerat. De mødtes i oktober, hvor, ledsaget af sin mand, hun var i Moskva forelæsninger som en kunst specialist og protektor for en 'Week of Décor'.
Selv nære venner har rådgivet tycoon det på høje tid, han gift, har Kravchenko klaget "så få" kvinder er virkelig rigtigt.
Måske prinsessen, med sin østrigske aristokratisk opvækst, passer ham. Hun engang sagde, at hun og Prins Michael, "har ikke delt et soveværelse i årevis", og beskrev deres 28 år sammen som "én lang snooze".
strøg

Lørdag hun og Kravchenko fremgik af pakken ved frokosttid og krydsede til St Marks.
Vores kamera fangede det øjeblik prinsessen strøg hans ansigt whenthey standsede på en bro. Igen bedrift hænder, de ledes til seværdigheder og synes ikke at have en pleje, som de spiste på Da Remigio restaurant.
Efter en stille søndag parret tjekket ud separat næste dag. Siden da har de holdt lav profil. Men prinsessen var alle smil ankommer til Dronningens fødselsdag middag på Kew på fredag. Så i går aftes, da de kongelige forberedt på en Windsor banket, stormen brød.
Prinsesse Michael talsmand Simon Astaire fortalte os, hun og Kravchenko var i Venedig arbejder tæt sammen om møbeldesign og tilføjede: ". Hun blev opmærksom hans liv er blevet ramt af familie tragedie for fem år siden og har søgt at være støttende Det er ikke en affære."
Kravchenko sagde: "Jeg har en meget respektfuld og flot forhold til prinsessen, en meget ren forhold." Han insisterede han betalt alle sine regninger i Venedig og hævdede kys var "kærlighed" mellem forretningspartnere, men nægtede at diskutere deres sovende arrangementer.
Bizart. han fortalte os, de var der for at tale "kulturelle spørgsmål" -og diskutere en ny klokke til den russiske by Kostrama. Ding Dong!
Yderligere rapportering: ROB Kellaway og NEVILLE THURLBECK

Комментариев нет:

 
Blogger Templates